NL FR

Woonzorgcentrum Passionisten opent!

Op vrijdag 29 september vindt de officiële opening plaats van woonzorgcentrum Passionisten in Tienen. Het woonzorgcentrum bestaat uit 54 permanente woongelegenheden. Daarnaast zijn er 6 bedden voor kortverblijf en een lokaal dienstencentrum.

Het woonzorgcentrum biedt hoogkwalitatieve zorg in een huiselijke sfeer. Het team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden en paramedici (ergotherapeuten, logopedisten, kinesitherapeuten). De bewoners vinden er een veilige en geborgen thuis met aandacht voor respect en privacy, professionele zorg met medische supervisie. Een individueel zorgplan wordt opgesteld en voortdurend geëvalueerd en bijgestuurd. 

Het lokaal dienstencentrum is een ontmoetingsplaats voor bewoners uit de regio Tienen. Iedereen kan er terecht voor informatie, recreatie, vorming en dienstverlening. Het doel van het dienstencentrum is om mensen zo lang mogelijk in hun thuissituatie te houden. 

In het kortverblijf wordt 24-uursopvang aangeboden voor ouderen die ondersteuning en/of verzorging nodig hebben, voor maximaal 3 aansluitende maanden of 90 onderbroken dagen per jaar. Het centrum voor kortverblijf werkt nauw samen met het woonzorgcentrum. 

Alle info over WZC Passionisten kan je hier vinden: http://alexianentienen.be/tak/passionisten

Je kan WZC Passionisten bezoeken op Open Bedrijvendag op 1 oktober, van 10 tot 17 uur!

28-09

© fracarita.org - disclaimer - privacy verklaring