NL FR

De Winning

Start

respect sociale werkplaats professionele integratie betrokkenheid samenwerking kwaliteit

De Winning

De Winning in Lummen - Limburg is een cluster van 4 vzw’s die in onderlinge samenhang opleidings- en tewerkstellingsinitiatieven bieden met het oog op de professionele integratie van kansengroepen om hun sociaal welzijn en maatschappelijke deelname te verhogen.

Klik op 'wie zijn we' voor meer info

 

Wie zijn we

Onze visie

De Winning wil in onderlinge samenhang opleidings- en tewerkstellingsinitiatieven bieden met het oog op de professionele integratie van kansengroepen om hun sociaal welzijn en maatschappelijke deelname te verhogen. De Winning wil haar medewerkers begeleiden en coachen om hun talenten en ambities om te zetten in kansen. Deze missie rust op een drietal kernwaarden: respect, kwaliteit en professionaliteit,  samenwerking en betrokkenheid met alle stakeholders.

 

 

 

Onze doelgroep

Onze activiteiten

De winning is een groep van verschillende vzw's allen actief in het domein van tewerkstelling of opleiding van personen die moeilijk aansluiting vinden met de arbeidsmarkt. Deze 4 vzw's zijn De Winning Maatwerk, De Winning Lokale Diensteneconomie, De Winning Opleiding en Begeleiding, De Winning Werkervaring.

We leveren diensten en pronducten in de clusters Natuur en Groen, Land- en  Tuinbouw, Voeding en Distributie, Opleiding en Begeleiding. Als dynamische organisatie zijn er steeds nieuwe activiteiten in ontwikkeling. We zetten de eerste stappen in horeca en ook de activiteiten in het kader van Paard en Kracht lopen door. 

We vinden lokale verankering om diverse redenen belangrijk en werken daarom met regionale vestigingen in Gent, Hechtel - Eksel, Kortenaken (Vlaams Brabant) en Lummen waar onze maatschappelijke zetel is gelegen.

Onze missie luidt 'De Winning heeft 1 gezamenlijke missie: samen met onze medewerkers en onze partners willen we groeien als persoon en als organisatie en ondernemen voor mens en milieu". Als inclusieve onderneming zetten we voluit in op talenten en ambities van al onze medewerkers en iedereen die we opleiden en coachen.

 

 

Contact

Sint-Ferdinandstraat
1
3560
Lummen
route

Wil u zicht krijgen op het uitgebreide aanbod van werkzaamheden onder de koepel van De Winning, ga dan een kijkje nemen op www.dewinning.be of stuur een mailtje naar info@dewinning.be Telefonisch kan u terecht op het nummer 013/53.11.59. Gegarandeerd kunnen ze een kwaliteitsvol antwoord bieden inzake ecologisch groenbeheer, korte-keten landbouw en veeteelt!

 

Telefoonnummer

013 53 11 59

website
http://www.dewinning.be/
© fracarita.org - disclaimer - privacy verklaring