NL FR

BaO Gent, Vrije Basisschool Sint-Paulus Smidsestraat

Start

openheid familiariteit Intense samenwerking met ouders een gezonde portie welbevinden

Sint-Paulus, Smidsestraat

De basisschool Sint-Paulus in de Smidsestraat in Gent heeft zowel een kleuter- als een lagere afdeling. De kleuterafdeling biedt plaats aan kinderen van 2,5 tot 5 jaar. De kleuterschool beschikt over een eigen maaltijd- en slaaphuisje voor de peuters. De lagere afdeling biedt onderwijs aan van het eerste tot het zesde leerjaar. Vanaf het vijfde leerjaar volgen alle kinderen typeles. Tweedeklassers trekken naar de boerderij, het derde en vierde leerjaar organiseren muzische klassen en het zesde leerjaar gaat op zoek naar avonturen.

Klik op 'wie zijn we' voor meer info

Wie zijn we

Familiariteit en openheid

“Onze school staat garant voor familiariteit en openheid.”

De kleine school op 500 meter van het Sint-Pietersstation in Gent staat garant voor familiariteit en openheid. Een school waar iedereen iedereen kent. Peuters die 's middags nog een dutje willen doen kunnen dit in een afzonderlijke slaapklas. Spel en plezier zorgen voor een gezonde portie welbevinden. Met het welbevinden als basis wordt leren leren een stuk makkelijker.

Onze doelgroep

Kleuter- en lager

De basisschool Sint-Paulus in de Smidsestraat in Gent heeft zowel een kleuter- als een lagere afdeling. De kleuterafdeling bestaat uit een peuterklas, een eerste, tweede en derde kleuterklas. De lagere afdeling biedt onderwijs aan van het eerste tot het zesde leerjaar.

Telefoonnummer

09 222 21 97

Contact

contact
Smidsestraat
76
9000
Gent
website
http://users.telenet.be/smidse/
© fracarita.org - disclaimer - privacy verklaring