NL FR

OUZ Tienen, WZC Huize Nazareth

Start

een thuisvervangende omgeving sociaal contact inspraak zorg op maat warm huiselijk en comfortabel wonen kwaliteit van leven

WZC Huize Nazareth

Huize Nazareth is een woonzorgcentrum voor valide, demente en zorgbehoevende bejaarden. Het uitgangspunt in onze voorziening is dat we “zorg op maat” aan onze bewoners kunnen geven.

Klik op 'wie zijn we' voor meer info

Wie zijn we

Warm, huiselijk en comfortabel wonen

De zorg- en dienstverlening van ons woonzorgcentrum Huize Nazareth gebeurt tegen de achtergrond van een weloverwogen geschiedenis en visie. Een visie die verrijkt wordt door een eeuwenlange traditie in de zorgverlening, voortbouwend op de traditie van, en in relatie met de Congregatie van de Grauwzusters. Het uitgangspunt in onze voorziening is dat we “zorg op maat” aan onze bewoners kunnen geven.

In deze thuisvervangende omgeving van de oudere wordt er zoveel mogelijk gestreefd om interdisciplinair de kwaliteit van leven te bevorderen. Het woonzorgcentrum streeft ernaar voor haar bewoners een warm, huiselijk en comfortabel wonen aan te bieden met bijzondere aandacht voor het lichamelijke, psychische en sociaal welbevinden.

We wensen onze bewoners nog zoveel mogelijk inspraak te geven in hun leven. Zo bent u vrij om uw behandelende arts te kiezen. Daarnaast proberen we de sociale contacten van onze bewoners zoveel mogelijk te bevorderen. Daarom zijn er geen strikte bezoekuren. U kiest zelf wanneer u bezoek wenst te ontvangen of op uitstap wenst te gaan met of naar familie of vrienden.

Onze doelgroep

Rust- en verzorgingstehuis, woningen en serviceflats

Het woonzorgcentrum Huize Nazareth is gelegen in de Tiense deelgemeente Goetsenhoven. In een rustige en landelijke omgeving op 5 km van het stadscentrum bevinden zich het rust- en verzorgingstehuis, de woningen en de serviceflats.

1. Het woonzorgcentrum

Het WZC Huize Nazareth biedt plaats aan valide en zorgbehoevende bejaarden. In totaal beschikken we over 160 bedden verdeeld over 5 residenties of wooneenheden.

Ouderen met lichamelijke zorgbehoevendheid

  • Residentie Heilig Hart
  • Residentie Sint- Elisabeth
  • Residentie Sint-Jozef

Gesloten afdeling voor dementerenden met wegloop en/ of storend gedrag

  • Residentie Sint-Franciscus

Valide ouderen

  • Residentie Nazareth

 In het woonzorgcentrum kunt U kiezen tussen een appartement, een studio, een standaardkamer, een tweepersoonskamer of een grote kamer die U gedeeltelijk naar eigen smaak kunt inrichten.

 2. Serviceflats

 Signorie De Merode omvat 11 serviceflats

 3. Servicewoningen

 Residentie Cappendaele omvat 20 woningen met dienstverlening. Zowel de flats als de woningen staan via een oproepsysteem in verbinding met het woonzorgcentrum.

 

 

Contact

Goetsenhovenplein
22
3300
Tienen
route

Telefoonnummer

016 80 27 06

website
https://www.alexianentienen.be/department/wzc-huize-nazareth
© fracarita.org - disclaimer - privacy verklaring