NL FR

BaO Brakel, Gesubs. Vrije Basisschool Sint-Augustinus

Start

klimaat van eerbied en respect geborgenheid word wie je bent landelijk

Basisschool Sint-Augustinus

De basisschool Sint-Augustinus heeft zowel een kleuter- als een lagere afdeling. De kleuterafdeling bestaat uit een peuterklas, een eerste, tweede en derde kleuterklas. De lagere afdeling biedt onderwijs aan van het eerste tot het zesde leerjaar.

Klik op 'wie zijn we' voor meer info

 

 

Wie zijn we

Word wie je bent

De slogan ‘Word wie je bent’ is ontstaan uit de overtuiging dat dit in wezen het enige is dat je te doen staat in je leven. Daarom biedt onze schoolgemeenschap jou haar onvoorwaardelijke steun om te worden wie je bent. We eerbiedigen jou om wie je bent, met je sterktes en zwakheden, je fouten en gebreken, je goede en minder goede kanten om te worden wie je in aanleg bent. Door je bewust te worden van je persoonlijkheid, te doen waar je hart ligt en waar je goed in bent, vergroot je je kansen om succesvol jezelf te zijn.

“Sint-Augustinus is een school met pit waar aandacht besteed wordt aan de maximale ontplooiing van elk kind. Ieder kind voelt zich thuis.”

Wij zullen al het mogelijke doen om al jouw talenten en gaven die je in je hebt, te helpen ontwikkelen zodat je mag uitgroeien tot een waardevol persoon. We creëren hiertoe op onze school een klimaat van eerbied en respect waarin ieder zich thuis voelt.

Onze doelgroep

Een school met pit!

De basisschool Sint-Augustinus in Brakel heeft zowel een kleuter- als een lagere afdeling. De kleuterafdeling bestaat uit een peuterklas, een eerste, tweede en derde kleuterklas. De lagere afdeling biedt onderwijs aan van het eerste tot het zesde leerjaar. Onze school is landelijk gelegen in het hartje van Brakel. Een school met pit waar aandacht besteed wordt aan de maximale ontplooiing van elk kind. Ieder kind voelt zich thuis.

Contact

contact
Driehoekstraat
42
a
9660
Brakel
route

Telefoonnnummer

055 42 35 79

website
http://www.sint-augustinus-brakel.be
© fracarita.org - disclaimer - privacy verklaring