NL FR

Vaar mee voor het goede doel met De Sleutel op 10 september 2017

Altijd al gedroomd van een avontuurlijke zeiltocht op zee? Of een rustige boottocht naar Diksmuide in combinatie met Open Monumentendag? Op zondag 10 september 2017 kan u in Nieuwpoort deelnemen aan “Varen voor het goede doel”.

Vorig jaar was de Zee-zeildag van De Sleutel opnieuw een groot succes: 450 deelnemers zowel op zee als op de rivieren, zon en veel ambiance. “Varen voor het goede doel”, in samenwerking met VVW Westhoek, is dé geschikte activiteit voor wie op zoek is naar een ontspannend moment met familie of vrienden. De opbrengt van de Zee-zeildag gaat integraal naar De Sleutel, een centrum van Broeders van Liefde voor mensen met een drugprobleem, en naar Tama Moana, een uniek therapeutisch zeilproject. 

1 van de jachten van de jachthaven van Nieuwpoort neemt jou en je gezelschap graag als passagier(s) mee op zondag 10 september 2017.

Surf naar de website www.varenvoorhetgoededoel.be en schrijf je in, lees reacties van deelnemers of zelfs een gesprek met de schipper! Het aantal deelnemers is opnieuw beperkt tot 450, schrijf dus zeker op tijd in. 

Voor meer informatie mail naar info@zee-zeildag.be of surf naar de website www.varenvoorhetgoededoel.be

 

30-05

© fracarita.org - disclaimer - privacy info