NL FR

Dr. Geert Dom genomineerd voor 'Specialist van het Jaar'

De vakjury van de Artsenkrant-prijs 'Specialist van het Jaar' 2019 selecteerde vijf genomineerden van uitzonderlijke kwaliteit, waaronder prof. dr. Geert Dom, medisch directeur van Zorggroep Multiversum in Boechout en Mortsel.

Op zes criteria werden de kandidaturen doorgelicht, zijnde communicatieve en empathische vaardigheden in relatie tot de patiënten; communicatieve en samenwerkingsvaardigheden in relatie tot collega's specialisten, huisartsen, verpleegkundigen en (ziekenhuis)personeel; extraprofessionele activiteiten binnen de gezondheidszorg; de mate waarin zijn/haar (sociaal) engagement het beroep/vakgebied/gezondheidszorg vooruithelpt; de mate van leiderschap/managementcapaciteiten; de kwaliteit van het medisch-wetenschappelijk onderzoek rekening houdende met de setting en de mate van integratie/toepassing van innoverende medische technieken in de dagelijkse praktijkvoering.


Vanaf 4 november kunnen lezers van de Artsenkrant stemmen. Een warme oproep om dat te doen als je lezer van de Artsenkrant bent.
https://www.artsenkrant.com/actueel/genomineerden-voor-de-specialist-van-het-jaar-zijn-bekend/article-normal-41153.html

01-10

© fracarita.org - disclaimer - privacy verklaring