NL FR

vzw Tewerkstellingsinitiatief Kanunnik Triest

Start

sociale werkplaats groendienst handmatig werk verpakking kansen bieden

vzw T.W.I. 

V.Z.W. Tewerkstellingsinitiatief, kortweg T.W.I. is een Beschutte Werkplaats gevestigd in Brussel. De werkplaats stelt 120 voltijdse equivalenten doelgroep-medewerkers aan werk. In koppen gaat het om 160 personen.

Klik op 'wie zijn we' voor meer info.

 

Wie zijn we

Onze missie

V.Z.W. T.W.I. is een Beschutte Werkplaats gevestigd in Brussel. Het is de enige Vlaamse B.W. in het Brussels hoofdstedelijk gewest. De missie van T.W.I. is het aanbieden van arbeid, als een middel tot zelfrealisatie binnen een beschermd en aangepast kader aan mensen uit de kansengroepen, zowel arbeidsgehandicapten als personen met een ernstige psycho-sociale problematiek. Een correcte financiële verloning, het bieden van structuur, het ervaren van succes in het werk, aandacht hebben voor persoonlijke ontwikkeling en het bieden van sociaal contact zijn speerpunten in deze emancipatorische benadering van de doelgroep. Ongeveer 50% van onze omzet realiseren we op 'enclave'. Dit is tewerkstelling vna onze doelgroepmedewerkers - onder begeleiding - bij of in de werkplaats van een onderneming in het economisch groter circuit.

Onze doelgroep

Onze activiteiten

Net als vele andere beschutte werkplaatsen voert T.W.I. werk uit in onder-aanneming, in eigen atelier of op verplaatsing in het kader van een ondernemingscontract. T.W.I. staat voor een hoge mate van flexibiliteit, directe communicatie met de uitvoerder van uw opdracht, creativiteit en snelheid en garandeert u een kwaliteitsvolle uitvoering in het verzorgen van uw mailing en verpakking, of welk handmatig werk ook. De beschutte werkplaats heeft ook een groendienst die tuin- en landschapsonderhoud voor u uitvoert. Sinds kort openden we een nieuwe afdeling en kunnen we uw documenten, uw archief inscannen en elektronisch beschikbaar stellen. Alle eenvoudig en handmatig werk, daar zijn we excellent in!

 

Contact

Linthoutbosstraat
37
1200
Sint-Lambrechts Woluwe
route

Werk op de plank voor T.W.I.? Contacteer Thomas Caudron, directeur op het nr. 002/735.63.25. of stuur een mailtje naar thomas.caudron@fracarita.org Surfen kan naar http://www.bwtwi.be Onze Brusselse vestiging vind je in de Linthoutbosstraat 37 in 1200 Sint-Lambrechts Woluwe.

 

Telefoonnummer

02 735 63 25

© fracarita.org - disclaimer - privacy verklaring