NL FR

vzw Het Werkspoor

Start

een gunstig arbeidsklimaat scheppen tewerkstelling creëren een maatschappelijke meerwaarde arbeid op maat

vzw Het Werkspoor is een sociale werkplaats in Beveren – Roeselare en heeft als doel tewerkstelling te creëren voor personen die geen reguliere job kunnen uitoefenen. De sociale werkplaats stelt een 25-tal doelgroep-werknemers tewerk.

Klik op 'wie zijn we' voor meer info

Wie zijn we

Onze doelstelling

vzw Het Werkspoor is een sociale werkplaats in Beveren – Roeselare en heeft als doel tewerkstelling te creëren voor personen die geen reguliere job kunnen uitoefenen. De organisatie wil een arbeidsklimaat scheppen waarbij in de bedrijfsvoering arbeid op maat van de werknemer voorrang krijgt op het economische aspect. Het Werkspoor streeft naar activiteiten en producten die een maatschappelijke meerwaarde hebben. Deze sociale werkplaats stelt een 25-tal doelgroep-werknemers tewerk.

 

 

Onze doelgroep

3 bedrijfsactiviteiten

Deze onderneming is actief in 3 bedrijfsactiviteiten. De energiesnoeiers zijn opgeleid om kritisch uw woning door te lichten op vlak van energieverbruik. Op basis van de ‘energiescan’ van uw huis kunnen ze een pakket aan kleine energiebesparende maatregelen uitvoeren. Is uw dak of zoldervloer niet geïsoleerd dan staat de isolatieploeg klaar om vakkundig en volgens de regels van de kunst uw hellend dak of zoldervloer te isoleren. In 2012 werd maar liefst 10.000 m² oppervlakte geïsoleerd! Met Groenéco worden groenonderhoudswerken uitgevoerd bij particulieren, organisaties en openbare besturen op een ecologisch verantwoorde wijze: verwijderen van onkruid, scheren van hagen, maaien van grasperken, snoeiwerk, zwerfvuilruiming,…

Contact

Roeselare
route

Neem gerust contact op via werkspoor@werkspoor.be of bel naar 051/62.87.28. Voor uw isolatiewerken krijgt u een persoonlijke begeleiding inzake premies en fiscale maatregelen. Uw groenwerk mag u met gerust gemoed aan hen toevertrouwen, u krijgt een ecologisch verantwoorde en kwaliteitsvolle groenvoorziening. Maak kennis met hun fotogalerij op www.werkspoor.be

Wil u meer weten omtrent de sociale economie activiteiten van de Broeders van Liefde? Hebt u vragen omtrent samenwerking, ziet u kansen of hebt u innovatieve ideeën? Neem gerust contact op met Rik Ouvry, stafmedewerker sociale economie. Bellen kan op het algemeen nummer 09/221.45.45 of mail naar rik.ouvry@fracarita.org Je kan ons ook opzoeken op www.fracarita.org Doen!

 

 Telefoonnummer

051 25 22 02

© fracarita.org - disclaimer - privacy verklaring