NL FR

SO Brakel, Viso Cor Mariae

Start

een kleine familiale school samenwerking tussen school en ouders een zorgbeleid op maat Kwaliteitsvol onderwijs een leerlinggerichte aanpak een positief leerklimaat

Viso Cor Mariae

Viso Cor Mariae biedt zowel ASO-onderwijs als TSO-onderwijs aan vanaf het eerste tot het zesde middelbaar.

Klik op 'wie zijn we' voor meer info

Wie zijn we

Een familiale school

Viso Cor Mariae is een kleine familiale school in het hart van de Vlaamse Ardennen. Met een goed uitgebalanceerd onderwijsbeleid kunnen ouders vertrouwen op een degelijke pedagogische aanpak en een kwaliteitsvolle leerlingenbegeleiding. De leerlingengerichte aanpak en openheid vormen de basis om elke leerling op onze school te laten groeien en te laten komen tot een eigen unieke persoonlijkheid.

Een leerlinggerichte aanpak

 "Kwaliteitsvol onderwijs, een zorgbeleid op maat van onze individuele leerling, en een positief leefklimaat voor leerkracht en leerling: daar gaan wij voor!"

Een wederzijdse samenwerking tussen school en ouders zien wij daarbij als een belangrijk element om bij elk kind een positief leer- en opvoedingsproces te doorlopen.  Met onze leerlinggerichte aanpak zijn we een open school met een positief leefklimaat voor leerling en leerkracht.  Voor ons gedreven team van medewerkers is het bovendien een uitdaging om de onderwijskansen voor al onze leerlingen optimaal te benutten.

Onze doelgroep

Onze richtingen

Viso Cor Mariae biedt zowel ASO-onderwijs als TSO-onderwijs aan vanaf het eerste tot het zesde middelbaar.

Op deze link vindt u een overzicht van het studieaanbod.

Contact

Kasteelstraat
44
9660
Brakel
route

Telefoonnummer

055 42 23 20

website
https://www.viso-cor-mariae.be
© fracarita.org - disclaimer - privacy verklaring