NL FR

BaO Tessenderlo, Lagere School HARTeLU(s)T

Start

opvoeding en onderwijs Zorgbrede school maximale leerkansen

HARTeLU(s)T

De basisschool HARTeLU(s)T heeft enkel een lagere afdeling. De lagere afdeling biedt onderwijs aan van het eerste tot het zesde leerjaar.

Klik op 'wie zijn we' voor meer info

Wie zijn we

Een zorgbrede school

Onze school is een zorgbrede school. Dit wil zeggen dat de school en de leerkrachten samenwerken om leerlingen maximale leerkansen te bieden. Zo willen we kinderen met leermoeilijkheden opvangen en begeleiden. Wij bieden die hulp individueel of in kleine groepjes in de zorgklas zonder het leerproces in de klas uit het oog te verliezen. Ons schoolrapport is dan weer opgesteld vanuit de visie dat de ouders duidelijk moeten geïnformeerd worden over de opvoeding en het onderwijs van hun kind.

“Een school waar je naar hartelust kan leren en spelen!”

We beogen een totaalbeeld te geven van de prestaties van uw kind waarbij we minstens een even sterke klemtoon leggen op opvoeding als op onderwijs. Het rapport bestaat daarom uit twee luiken: het opvoedingsrapport en het leerrapport.

Onze doelgroep

Een lagere school

De basisschool HARTeLU(s)T heeft enkel een lagere afdeling. De lagere afdeling biedt onderwijs aan van het eerste tot het zesde leerjaar.

Contact

Stationsstraat
38
3980
Tessenderlo
route

Telefoonnummer

013 66 23 54

website
http://www.hartelust.be
© fracarita.org - disclaimer - privacy verklaring