NL FR

BaO Merksem-Schoten, Basisschool Sint-Eduardus

Start

respectvol christelijk toegewijd prikkelen oprecht ondersteunend laagdrempelig leerlingvriendelijk klimaat sterk in zorg prikkelend oog voor het individu warmmenselijk

Sint-Eduardus

De basisschool Sint-Eduardus heeft zowel een kleuterafdeling als een lagere afdeling in Merksem en Schoten. De kleuterafdeling bestaat uit een peuterklas, een eerste, tweede en derde kleuterklas. De lagere afdeling biedt onderwijs aan van het eerste tot het zesde leerjaar.

Klik op 'wie zijn we' voor meer info

Wie zijn we

Een passend onderwijsklimaat

U bent voor het onderwijs en de opvoeding van uw kind op zoek naar een goede school? Een school, waar ieder kind zich thuis voelt en gelukkig mag zijn. Een school, gebouwd op een traditie van meer dan 100 jaar, maar aangepast aan de eisen van deze tijd. De directie en de leerkrachten van Sint-Eduardus zullen alles in het werk stellen om de kansen te scheppen die uw kind nodig heeft om zich evenwichtig te ontplooien. U mag van onze school degelijk onderwijs, een passend onderwijsklimaat en een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding verwachten.

Onze doelgroep

Kleuter en lager

De basisschool Sint-Eduardus heeft zowel een kleuter- als een lagere afdeling in Merksem en Schoten. De kleuterafdeling bestaat uit een peuterklas, een eerste, tweede en derde kleuterklas. De lagere afdeling biedt onderwijs aan van het eerste tot het zesde leerjaar.

Contact

contact
Broeder Frederikstraat
3
2170
Merksem
route

Er is een basisschool in:

Marialei 2, 2900 Schoten

Tel: 03 645 90 44

 

Antoon van Dijckstraat 20A, 2900 Schoten

Tel: 03 646 69 18

Andere contactpersoon

Esther Van den Hout (pedagogisch directeur)

esther.vandenhout@st-eduardus.be

website
http://www.st-eduardus.be
© fracarita.org - disclaimer - privacy verklaring