NL FR

OUZ Tienen, WZC Passionisten

Start

WZC Passionisten

WZC Passionisten is een woonzorgcentrum voor valide, demente en zorgbehoevende bejaarden. Het uitgangspunt in onze voorziening is dat we “zorg op maat” aan onze bewoners kunnen geven.

Klik op 'wie zijn we' voor meer info

Wie zijn we

Een thuisvervangende omgeving

De zorg- en dienstverlening van woonzorgcentrum Passionisten gebeurt tegen de achtergrond van een weloverwogen geschiedenis en visie binnen de Alexianen Zorggroep Tienen. Het uitgangspunt in onze voorziening is dat we “zorg op maat” aan onze bewoners kunnen geven.

In deze thuisvervangende omgeving van de oudere wordt er zoveel mogelijk gestreefd om interdisciplinair de kwaliteit van leven te bevorderen. Het woonzorgcentrum streeft ernaar voor haar bewoners een warm, huiselijk en comfortabel wonen aan te bieden met bijzondere aandacht voor het lichamelijke, psychische en sociaal welbevinden.

 

We wensen onze bewoners nog zoveel mogelijk inspraak te geven in hun leven. 

 

Onze doelgroep

Deel van Park Passionisten

Woonzorgcentrum Passionisten is gelegen in de woonzorgwijk Park Passionisten, nabij het centrum van Tienen. Het woonzorgcentrum beschikt over 54 rustoordbedden, 6 bedden voor kortverblijf en een lokaal dienstencentrum. Deze bedden zijn verdeeld over 4 afdelingen, waaronder een gesloten afdeling voor personen met dementie die wegloopgedrag vertonen.

Daarnaast zijn er 49 assistentiewoningen.

 

Contact

Park Passionisten
1
3300
Tienen
route

Telefoonnummer

016 80 74 11

© fracarita.org - disclaimer - privacy verklaring